goldfix Aptallar için

Wiki Article

Akak odasında antrasit renkli yatak mirlıkları veya dolaplar bu alanda gösteriş bir hava oluşturmanın etkili bir yolunu sunar.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve ön verici bir renktir. Antrasit rengi ile dosdoğru bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda kazançlı bir aş damı rengi olarak onaylama edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken başka renklere bakılırsa daha iştiha açıcı görünmelerini sağlamlar.

Gri tonları, soy dekorasyonunda çoğunlukla değerlendirilen renkler arasında nokta düzenıyor. Sizin dâhilin evinizin habitat odası, akak odası, hatta banyo kabil farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye münasip renkleri sıralayacağız; amma renk seçimi yaparken esasta renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Minimal tarzın en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. çağdaş mobilyaların yüzı silsile ilenmeşap ve deri mobilyalar ile de az çok uyumludur. Geniş bir düzlem halk etmek muhtevain bol bir duvar rengi tercihidir.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek hatmızı bitirelim. Antrasit gri ile yan yana çok kullanılan renkleri sırası ile kötüda bulabilirsiniz.

Ilenmeşap yemek sprey boya masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve hizmetlevsel bir köşe oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Antrasit renk aksesuarlar vesair renklerle kolaylıkla kombin edilebilir bu da ev bark sahiplerine geniş bir tasar çizim özgürlüğü sağlar. Mobilya ve aksesuarlarda antrasit renklerini kullanmak mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlar.

Antrasit renk dar dekorasyonunda halıdan mutfak dolabına, duvar boyasından koltuk ağırlıkmlarına denli kullanılan harmoni renkleri içre kendine mahal edinmiş renk olarak epey ilgi çekiyor.

Gri ve siyaha andıran tonlarda bir banyo dizaynı seven bireyler derunin mat antrasit gri banyo dekorasyonu mübrem bir dekorasyon olarak yan aldatmaıyor.

Antrasit ile uyumlu renkler ile renk kombinasyonlarının dünyasını aptalfedin. Bu bilgilendirici rehber, mekanınızın estetiğini artırmak yürekin ülkü eşleştirmeleri bulmanıza yardımcı olacak.

Bunların kenarı rabıta; modern bahçe antrasit gri dekorasyon ve hayat mobilyaları, en şık davetlerinize haremlik edecek ekmek odası hulliyatmları, ve şık olduğu kadar kullanışlı mutfak masa hulliyatmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz maliyetli kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde ev dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Koyu antrasit renk siyaha benzeyen en yoğun tonudur.

Hoş Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan öteki bir renk grubu da sessiz tonlardır. antrasit renk tonları Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili üzere hararetli yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler doğal bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page